Reparatieverzoek

Tot tenminste 1 juni worden alleen spoedreparaties uitgevoerd

Vanwege de Corona maatregelen voeren onze medewerkers en de medewerkers van externe bedrijven waar wij mee werken alleen die onderhoudswerkzaamheden die spoedeisend zijn. Deze afspraak geldt niet alleen voor reparatieverzoeken, maar voor alle soorten onderhoud. Dus ook voor vraaggestuurd onderhoud/ planmatig onderhoud/ contractonderhoud. En niet alleen voor het werk dat onze buurtconciĆ«rges zelf uitvoeren, maar dus ook voor het werk dat aannemers uitvoeren. Degene die het werk gaat uitvoeren neemt vooraf contact op met de bewoner en bepaalt dan zelf of hij het verantwoord en noodzakelijk vindt om de werkzaamheden uit te voeren. BuurtconciĆ«rges of aannemers bepalen dus zelf of de werkzaamheden wel/niet doorgaan. Wij vragen uw begrip voor deze werkwijze en rekenen erop dat bij huisbezoeken alle huurders de maatregelen serieus nemen. 

Door deze werkwijze is het niet mogelijk online reparatieverzoeken aan ons door te geven. Uiteraard wel telefonisch, van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 10:30 via 088 966 6845. 

Werkzaamheden aan de buitenzijde van woningen, in algemene ruimten en buitenterrein gaan gewoon door, mits de gewenste veiligheidsmaatregelen kunnen worden genomen.

 

Schakel niet zelf een bedrijf in!

Als u een reparatieverzoek heeft, geef deze dan altijd door aan ons. Geef geen opdracht aan een ander bedrijf zonder dit te overleggen met Woontij. Doet u dat wel, dan brengt het bedrijf dat u inschakelt de reparatie bij u in rekening.

Uitzondering: CV-installaties

Heeft u geen warm water in uw hele woning, of doet uw verwarming het niet? Dan kunt u zelf contact opnemen met de CV-installateur. Voor Den Helder en Julianadorp is dat Energieservice Noordwest: 0223 635 545. Voor Texel belt u met CVI: 0222 313 703.

Geeft u liever de reparatie telefonisch door? Dat kan elke ochtend tussen 08.30 en 10.30 uur. U krijgt dan een medewerker aan de lijn die direct uw reparatieverzoek verwerkt en desgewenst een afspraak met u maakt. Na 10.30 uur of buiten kantoortijden kunt u alleen spoedreparaties doorgeven via telefoonnummer 088 966 6845. Is er geen sprake van spoed dan verzoeken wij u de eerst volgende werkdag terug te bellen of uw verzoek te mailen naar reparatieverzoekenwoontijnl

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden