Als u een woning van ons wilt huren, schrijft u zich in als woningzoekende voor slechts € 35,-. U staat dan vijf jaar ingeschreven.

Woningcorporaties zijn verplicht 80% van de sociale huurwoningen te verhuren aan huishoudens met een inkomen van maximaal € 38.035,- (prijspeil 2019). Hier kunt u meer lezen over passend toewijzen.

U wilt graag een woning van ons huren

Als u een woning van ons wilt huren, schrijft u zich in als woningzoekende. Voor € 35,- staat u vijf jaar ingeschreven. Uw inschrijving en de betaling regelt u allemaal op deze website. De betaling doet u direct met Ideal. Betaalt u op een andere manier, dan blijft de inschrijving tien dagen staan. Hebben wij na tien dagen geen betaling ontvangen, dan worden al uw gegevens automatisch verwijderd. Vanaf de betalingsdatum staat u vijf jaar ingeschreven. Zonder inschrijving kunnen wij u geen woning verhuren. 

Reageren op vrijgekomen woningen

Nadat u de inschrijving heeft afgerond kunt u direct reageren op ons woningaanbod. In de advertentie leest u de spelregels die horen bij de woning. De spelregels hebben vooral te maken met inkomen en gezinsgrootte. Als de woning niet passend is, staat het systeem geen reactie toe. Als u wel kunt reageren, zie u direct daarna bij "MijnWoontij" hoeveel woningzoekenden er hebben gereageerd en op welke positie u op dát moment staat. Wilt u een sociale huurwoning gaan huren? Let op! Dan heeft u een huisvestingsvergunning nodig. 

Zoekprofiel en tipbericht

Om te kunnen reageren op woningen met een huur die bij uw inkomen past is het noodzakelijk dat u uw gegevens volledig en goed invult. Vooral uw inkomen en gezinsgrootte is van groot belang, gezien de regels voor passende verhuur. Wij adviseren u bij uw inschrijving daarom ook uw zoekprofiel in te vullen. Hoe u dat doet, leest u hier. Als u bij tipbericht het vinkje op Ja zet, ontvangt u een melding in uw mailbox zodra een woning vrijkomt die voldoet aan uw woonwensen en die past bij uw inkomen. 

Ben je 17 jaar of ouder?

Schrijf je dan vast in. Je kunt niet op tijd genoeg zijn. Hoe langer je staat ingeschreven, hoe groter de kans op een woning.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden